Arrangementer i haven

Guidet tur i Stenmaglehaven med kaffe og kage

Kom med bagom kulissen og oplev haveejer, Dennis fortælle om havens tilblivelse. Hvor kommer ideerne og hvordan startede det hele? Oplev haven på en ny måde, og få et indblik i havens gode historier.

Slut dagen af med friskbrygget kaffe/te og et stykke hjemmelavet kage, og nyd det i dejlige omgivelser.  

Lørdag den 22. juni 2024

Lørdag den 17. august 2024

Lørdag den 30. august 2024Overdådig kagebord i Stenmaglehaven

Nyd lækre kager i naturskønne omgivelser. Louise har skabt et overdådigt kagebord, hvor du får mulighed for at smage et stort udvalg af lækre og velsmagende konditorkager.

Søndag den 16. juni 2024

Lørdag den 10. august 2024 EKSTRA

søndag den 25. august 2024AFLYST! Midsommeraften i Stenmaglehaven 

I samarbejde med Støvlet Katrines Hus og Wine Service, har vi sammensat et helt unikt arrangement, fredag den 14. juni 2024. Aftenen byder på en eksklusiv tapas menu, med passende vine og hyggeligt samvær.

Fredag den 14. juni 2024


Jordbærkage i Stenmaglehaven 

Findes der noget bedre end danske, solmodne jordbær - nej vel?
I denne weekend sætter vi ekstra fokus på de søde røde bær. Denne billet indeholder entré til haven, en jordbærkage med bær fra egen haven, samt kaffe eller te.

Lørdag den 29. juni 2024

søndag den 30. juni 2024Koncert, kaffe & kage i Stenmaglehaven

I anledning af Sorø Historiske Festival med temaet “Kærlighed” inviterer vi jer til en uforglemmelig formiddag, i selskab med duoen Vrøvl, som spiller dansk folkemusik. Mellem numrene fortælles der om spillemænd og -koner og folkemusikkens historie. Vrøvl består af Mikkel Thomas på guitarlele og Kåre Lind på fløjte og sang.

Tirsdag den 2. juli 2024