Pintrip - Genopdag Danmark i din autocamper

Fra sæson 2021 kan man overnatte hos Stenmaglehaven i sin autocamper. Vi tilbyder tre holdepladser med mulighed for vand og strøm. Vi stiller ydermere toilet - og badefaciliteter til rådighed.


I fredelige og rolige omgivelser på midtsjælland, finder man Stenmaglehaven. Vi er en have i rivende udvikling. Hvert år anlægger vi nyt, og derfor tør godt garantere, at hvis man besøger haven år efter år, så vil der med gararnti, være noget nyt at opleve. Når vi anlægger nyt i haven, har vi altid tre ting for øje. Der skal altid være noget for synet, hørelsen - og lugtesansen. Vi prioterer smukke anlæg, spændende og duftende planter - samt lyden af vand.


Udover vores skønne haveanlæg, kan man være heldig at opleve et rigt dyreliv på grunden. Havens 5000 m2 vandspejl tiltrækker rigtig mange dyr. Bl.a råvildt, dåvildt, harer, strandskader, fasaner mm. Vi har endda oplevet isfuglen tre gange i haven.


Ønsker man at koble af og nyde de smukke omgivelser i haven, så tilbyder vi kaffe og kage, som serveres i vores stemningsfylde gamle moccastel. Haven indeholder mange hyggekroge og siddepladser, som er bygget op i flere niveauer - og med 26.000 m2, er det altid muligt at finde et "plet", hvorpå man kan være alene og uforstyret.


Priser

Første overnatning GRATIS

Toiletfeciliteter (adgang døgnet rundt) GRATIS


Støm/vand (pr. campingenhed) 40,-

Mulighed for bad (pr. bad) 30,-


Entre til haven (pr. person) 50,-

Kaffe & kage (pr. person) omkring 50,-

Hvis besøget er uden for åbningstid, så er det nødvendigt at bestille kaffe & kage på forhånd.